Reportages

In februari heeft het Mini Musica kinderkoor deelgenomen aan het pretornooi van de Oostvlaamse koorzangtornooien in de Miryzaal van het Koninklijk Conservatorium te Gent. Dit stond in het juryverslag: "Pittig en energiek kinderkoor. Lachende gezichten ! Zeer sympathiek kinderkoor met fijne uitstraling. Grote concentratie van de kinderen. Beweging in het koor zorgt voor het spontane van het kind en zingplezier. Fijngevoelige en enthousiaste dirigent met een hart voor kinderen. Mooi gewerkt aan dit plezierige programma. Muzikaal en fijngevoelige vertolking." Proficiat aan alle zangers en doe zo verder!

In mei 2015 heeft het MINI MUSICA kinderorkest voor de tweede maal deelgenomen aan het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt. Als jongste deelnemende orkest (120 orkesten uit 26 landen) behaalden we opnieuw een welverdiende 2e prijs. Proficiat aan alle deelnemers!

Om het schooljaar af te sluiten (hoewel er nog een paar repetities volgden) trokken we met ket kinderorkest een dagje naar Plopsaland in De Panne. Fun!!!

Volgend schooljaar bestaat V.E.M.vzw, onze overkoepelende organisatie, 25 jaar en dat zal gevierd worden. Zo staat er alvast een JUBILEUMCONCERT op het programma op zondag, 13 maart 2015. Hou deze datum zeker vrij!